Hvor og hvordan køber jeg nyt brillestel online?

Jun 06, 2023

Hos Glassify monterer vi nye glas i stort set alle slags brillestel og rådgiver dig gerne inden køb af nyt stel online.

Du kan finde et stort udvalg af brillestel online – og ofte sparer du mellem 50-80% rabat ved at købe dit designer brillestel på nettet

Finder du et brillestel, du kan lide, er det en god idé at søge på stelnummeret og designermærket på nettet. Her vil der dukke en masse resultater op, hvor du kan spare penge på stellet. 

Nogle butikker tilbyder også hjemmelån eller gratis returnering, hvis stellet ikke passer.

Når du køber stel online, er det vigtigt at vide, at stel med næsepuder kan justeres i højden.

Når du har fået dit ønskede stel hjem, sender du det blot til os sammen med din synstest, hvorefter du modtager dine helt nye briller efter 5-10 hverdage.

At købe nye briller er en stor udskrivning, men når du både køber stellet og glassene online, vil du spare flest penge – og med vores service har vi gjort processen nem for dig.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til os i vores chatfunktion nederst i højre hjørne.

Køb af nyt stel til glidende overgang

Skal du købe et nyt stel til glidende overgang, er det bedst, hvis stellet ikke er for lavt. Glas med glidende overgang har nemlig en afstandsstyke øverst, en mellem-afstandsstyrke i midten og en læsestyrke i bunden, hvilket kræver, at glassene ikke er for smalle.

Andre blogindlæg

Hos Glassify skal vi bruge din brillerecept, som øjenlægen eller optikeren laver for dig. Brillerecepten viser os, hvilke styrker dine glas skal have, så du får det bedste syn Du kan få din brillerecept ved en synsprøve hos øjenlægen eller...
Jun 06, 2023

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres