De skadelige effekter ved blåt lys

Med den øgede brug af digitale enheder i dagligdagen er vores øjne konstant udsat for skadeligt blåt lys fra skærmene, hvilket kan have negative konsekvenser på vores syn, søvn, produktivitet samt arbejdsglæde.

Det er især det såkaldte høj-energi blåt lys, som kan være skadeligt for dine øjne og dit velvære da det kan trænge dybt ind i øjets nethinde. På kort sigt kan det føre til øjenbelastning, hovedpine og koncentrationsbesvær.

På længere sigt kan vedvarende udsættelse for blåt lys påvirke dit syn og føre til aldersrelateret synsnedsættelse i form af AMD (aldersrelateret maculadegeneration) og grå stær.

Vores bluelight filter

Vores bluelight filter benytter en avanceret overfladebehandling med polariserende materiale, som blokerer det skadelige høj-energi blå lys. Filteret tillader stadig det synlige blå lys, så du stadig kan se farver korrekt.

Ved brug af vores bluelight filter vil du derfor kunne opleve følgende:

1. Reduceret øjenirritation
2. Forbedret søvn og søvnrytme
3. Reduceret risiko for aldersrelateret synsnedsættelse
4. Øget koncentrationsevne og produktivitet

Øget produktivitet

Studier har vist at blåt lys filter har positive effekter på produktiviteten og arbejdspræstationen. Ved at mindske belastningen på øjnene kan bluelight filter reducere træthed og ubehag, som kan påvirke ens fokus og koncentration.

Hvis du arbejder foran en skærm i mange timer, kan du opleve at øjenbelastning, hovedpine og træthed, kan påvirke din produktivitet og trivsel. Ved at blokere det blå lys kan vores bluelight filter modvirke sådanne gener og dermed hjælpe med at forbedre din arbejdsoplevelse.

Med bluelight filter kan du derfor arbejde længere uden at opleve ubehag, samtidig med at du kan reducere risikoen for langsigtede skader på dine øjne.

Tilvælg bluelight filter for kun 195 kr.

Bluelight filter kan tilvælges på alle vores glas uanset glastype og styrke.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Udfyld formularen eller send os en mail på info@glassify.dk

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål her.