Glassify x Scalepoint

Få nye kvalitets brilleglas i dit stel til en brøkdel af prisen. Glassify er Danmarks førende optiker i udskift af brilleglas online.

Vi tilbyder kun den bedste kvalitet af brilleglas med alle overfladebehandlinger, der er skræddersyet til dit syn. Vi har glas til alle synsbehov, inklusiv bygningsfejl - både til enkelt- og flerstyrke med glidende overgang.

Vi har indgået samarbejde med Scalepoint og du er derfor sikret en høj rabat, hvis du køber et gavekort gennem Scalepoint til skift af brilleglas.

Prøv vores Scalepoint-prisberegner nedenfor og se hvor meget, du sparer.

SPAR 60% PÅ VEJLEDENDE PRISER

Fremragende

TrustScore 4.9

125+ anmeldelser

SÅDAN FUNGERER GLASSIFY

BESTIL

Bestil dine nye brilleglas. Vælg mellem at få tilsendt en brillesikker pakke eller at sende dine briller selv.

SEND

Aflever pakken med dine briller i en GLS-pakkeshop nær dig. Vi betaler fragten.

MODTAG

Vi skræddersyr nye brilleglas til dit syn og stel på vores værksted i Skanderborg - og sender dine nye briller direkte tilbage til dig indenfor 5-10 hverdage.

Hvem er vi

Vi er en dansk online optiker dedikeret til at give vores kunder den bedste service samt tilbyde billige brilleglas af højeste kvalitet. Vores mål er at det skal være nemt og billigt at få skiftet sine brilleglas - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi mener, at traditionelle optikere er alt for dyre og det vil vi gerne gøre op med.

Med vores glasskift service vil vi gerne slå et slag for den grønne omstilling og gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

"Re-use & reduce ♻️"

Vores glas kommer direkte fra fabrikken og vi kan derfor tilbyde markedets bedste glas til overkommelige priser.

Vi tilbyder et stort sortiment af brilleglas til alle styrker og bygningsfejl. Alt kan bestilles nemt og hurtigt online fra vores hjemmeside.

Vi mener, at optikerbranchen mangler gennemsigtighed. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt at vælge de brilleglas der passer til dine behov og økonomi.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne lave nye brilleglas der er tilpasset efter dit syn skal vi bruge din synstest/brillerecept.

Vi anbefaler, at din synstest er højst 12 måneder gammel.

Hvis du ikke har en synstest, kan du få lavet en hos alle de større optikerkæder eller hos øjenlægen.

Alternativt kan vi kopiere styrkerne fra de eksisterende glas, hvis dine briller allerede har de styrker du skal bruge.

Ikke nødvendigvis.
Hvis dit syn ikke har ændret sig, kan vi 3D-scanne dine briller og kopiere styrkerne fra dine gamle brilleglas. I dette tilfælde behøver vi ikke en synstest og du kan blot vælge 'scan briller' under din bestilling.

Hvis dit syn har ændret sig skal vi bruge en synstest. Vi anbefaler altid at din synstest er højst 12 måneder gammel.

Vi anvender en ny præcisionsteknologi, der gør det muligt at placere den glidende overgang præcist i forhold til dine øjne og dit brillestel, baseret på billeder.

Du kan trygt sende dine briller til os. Vi har sendt flere tusinde pakker med GLS uden nogensinde at miste en pakke. Derudover er alle forsendelser forsikret op til 10.000 kr.

Vores leveringstid er maksimalt 5-10 hverdage fra den dag, vi har modtaget dine briller. Vi bestræber os dog altid på at levere dit brillestel med nye glas så hurtigt som muligt og mange af vores kunder oplever, at vi leverer brillerne før tid.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis 100 % tilfredshedsgaranti. Læs mere her.

Fremragende

Bedømt til 4.8 / 5 baseret på 100+ anmeldelser på Trustpilot

  Har netop modtaget min…

  Har netop modtaget min flerstyrkebrille, og har aldrig haft så veltilpassede glas før.
  Læsefelt bedt og korrekt placeret. En brille jeg glemmer at tage af, fordi den passer så godt👍👍

  Sonja Olsen, Sep. 2023

  Superservice og kvalitet

  Helt fantastisk koncept nemt selvom om det naturligvis kan føles udfordrende at købe brilleglas på nettet. Jeg købte briller glidende overgang bygningsfejl - helt helt perfekt - til en 1/3-1/4 af prisen - leveret som lovet indenfor 10 dage. Slut med glas til 12000. Superservice der svares med det samme på alt !

  Michel, juli 2023

  Genial service

  Genial service! Fik sat glidende overgang i to gamle stel. Hele processen gik som smurt. Meget venligt og hjælpsomt personale 👍

  Cecilie, sept. 2022

  Lynhurtig service - og perfekt vare

  Jeg havde et par briller med meget slidte glas men med et stel, jeg er glad for. Da jeg fandt Glassify på nettet og skrev til dem, fik jeg hver gang svar indenfor få minutter. Hele proceduren gik lynhurtig, og jeg fik på 8 hverdage leveret brillerne med nye glas (med høj styrke samt glidende overgang) til kun 3.500 - og bedst af alt: De er perfekte! Kæmpe anbefaling herfra!

  Anne, maj 2022

  Super service til halv pris....

  Slidte brilleglas skulle skiftes - stel var ok.
  Div. forhandlere tilbød pris fra billigste kr. 6.500. dyreste 8.900.
  Glassify derimod kunne via medfølgende synstest og billede af stel, udskifte -buede- glas med glidende overgang, for 3.500.
  Alt foregik som aftalt og til tiden, og resultatet er præcis som ønsket og lovet.
  Super løsning!

  Ivan, marts 2022

  Kvalitet helt i top!

  Købte et par nye glidende overgangsbriller med farveskift, og må sige jeg er mildest talt imponeret over kvaliteten. Valgte deres topprodukt inden for glidende overgang, og der er ikke en finger at sætte på det. Servicen var også helt i top og professionel rådgivning. I har sparet mig mange penge - tusind tak, og det er ikke sidste gang jeg bruger jer (!)
  Mvh Nicolaj

  Nicolai, feb. 2022

  Super brilleglas

  Super brilleglas , glidende overgange fungerer perfekt , dejlige store synsfelter i glassene, fuld tilfredshed herfra ikke sidste gang jeg benytter jeres butik

  Rene, sep. 2023

Kvalitet af flerstyrkeglas

Alle vores glas leveres direkte fra én af Europas førende producenter, som opererer under den højeste ISO standard indenfor produktionen af brilleglas.

Du er dermed garanteret brilleglas af yderst høj holdbarhed og optisk ydeevne. Netop derfor anvender mange optikere i Danmark den samme glasleverandør som os.

Hør mere om vores tre kvaliteter af flerstyrkeglas i videoen

Optimal placering af synsfeltet i flerstyrke

 • Digital præcision
  Ud fra 4 fotos kan vi ved digital opmåling sikre at den glidende overgang skræddersys til dine øjne og syn.
 • 3D scanning
  Hvis du allerede har glidende overgang i dine briller, kan vi ved 3D laserscanning kopiere overgangen til dine nye glas.
 • Specialfremstillede glas
  Alle vores glas tilpasses til dit syn og brillestel på vores værksted i Skanderborg.

Glade kunder er det vigtigste for os

International kvalitet - dansk håndværk

Vi får leveret glas direkte fra en af Europas førende glasproducenter, som efterfølgende tilpasses og monteres på vores værksted i Skanderborg.

NEMT. HURTIGT. BILLIGT.

Hvorfor Glassify?

Vi har skåret de dyre mellemled fra, så du kan få kvalitets flerstyrkeglas til yderst konkurrencedygtige priser. Vores service og kvalitet, er helt på niveau med, hvad du vil forvente hos en kvalitetsbevidst optiker.

Hvis du er på udkig efter et nemt og prisbevidst alternativ, når du skal have et par nye briller, så lad os skifte glassene i dit stel.

FÅ OP TIL 800 kr. I TILSKUD

Medlem af sygeforsikring danmark?

Som medlem af Sygeforsikring danmark kan du få op til 800 kr. i tilskud på nye brilleglas. Du skal blot indsende din faktura samt en synstest der er højst 12 måneder gammel.

Bestil nye brilleglas i dag

Dansk kvalitet

Gratis fragt

100 dages garanti

Rente og gebyrfri afbetaling

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Telefon: 70 80 55 14

Telefontid:

Mandag til Fredag 08.00-20.00

Weekend: 10:00-16:00

Send os en mail på alle ugens dage - kundeservice@glassify.dk