Overfladebehandlinger

Når du køber brilleglas hos os er følgende overfladebehandlinger altid inkluderet i prisen

  • Ridsefast hærdning
  • Vandafvisende
  • Antirefleks

Hvis du vælger vores premium eller ultimate kvalitetsglas får du yderligere

  • Dobbelt hærdede glas
  • Ekstra smuds og vandafvisende
  • Antistatiske glas

Ridsefast hærdning

Brilleglas der er behandlet med en ridsefast overfladebehandling, har en meget hårdere overflade, der er mere modstandsdygtig over for ridser, uanset om du taber dine briller på gulvet eller lejlighedsvis rengør dem med et papirhåndklæde. Brilleglas med ridsefast overfladebehandling forbedrer dermed levetiden af dine briller markant.

Antirefleks

Antirefleks overfladebehandlinger reducerer den visuelle interferens, der kan opstå fra lyset, der reflekteres i dine brilleglas. Du får dermed en markant forbedret synsoplevelse og komfort, når du bruger brilleglas med antirefleks overfladebehandling. Denne overfladebehandling er også særlig nyttig for dem, der ofte kører om natten og for dem, der ofte læser på computeren.

Vand- og fedtafvisende

Forhindrer vanddråber, snavs og pletter fra at sætte sig på dine linser. Derudover modvirker det også at dine briller dugger til. Dine briller forbliver derfor renere længere og er samtidig nemmere at rengøre.

Antistatisk

Antistatisk overfladebehandling forhindrer statisk elektricitet på overfalden af brilleglassene. Dermed nedsættes støvophobningen på brilleglassene markant, og nedsætter derfor behovet for at rense brillerne.