Få nye flerstyrkeglas med glidende overgang

Glassify er dit nye prisvenlige online alternativ til din lokale optiker.
Vi har glas til alle synsbehov - også bygningsfejl.

Få nye flerstyrkeglas med glidende overgang fra 1.295,-

Flerstyrkeglas unikt tilpasset dit syn

Jo bedre kvalitet, du vælger, desto bedre vil synsegenskaberne i glasset være. For flerstyrkeglas med glidende overgang er det især bredden på synsfeltet, som er vigtig for en optimal synsoplevelse.

Vores flerstyrkeglas er baseret på den markedsledende teknologi fra Younger Optics og leveres direkte fra en af Essilor-gruppens fabrikker, som lever op til højeste europæisk standard. Du er derfor sikret kvalitetsglas produceret efter den højeste standard.

NEMT. HURTIGT. BILLIGT.

Hvorfor Glassify?

Vi har skåret de dyre mellemled fra, så du kan få kvalitets flerstyrkeglas til yderst konkurrencedygtige priser. Vores service og kvalitet, er helt på niveau med, hvad du vil forvente hos en kvalitetsbevidst optiker.

Hvis du er på udkig efter et nemt og prisbevidst alternativ, når du skal have et par nye briller, så lad os skifte glassene i dit stel.

Glade kunder er det vigtigste for os

Anne

"Jeg havde et par briller med meget slidte glas men med et stel, jeg er glad for. Da jeg fandt Glassify på nettet og skrev til dem, fik jeg hver gang svar indenfor få minutter. Hele proceduren gik lynhurtig, og jeg fik på 8 hverdage leveret brillerne med nye glas (med høj styrke samt glidende overgang) til kun 3.500 - og bedst af alt: De er perfekte! Kæmpe anbefaling herfra!"

Engholt

"Jeg er mega glad for mit gamle brillestel, og jeg har været i syv sind over optiker priserne for at få skiftet glassene. Gennem tiden har mit syn ændret sig, og det har virkelig været en dyr fornøjelse, indtil jeg fandt Glassify, som var over 1/3 billigere end de tilbud, jeg ellers har fået!! Kæmpe optur over hele konceptet - og den ekstraordinære tålmodighed til mine mange spørgsmål."

Sådan fremstilles dine flerstyrkeglas med glidende overgang

Digital præcision

Ud fra 4 fotos kan vi ved digital opmåling sikre at den glidende overgang skræddersys til dine øjne og syn.

3D scanning

Hvis du allerede har glidende overgang i dine briller, kan vi ved 3D laserscanning kopiere overgangen til dine nye glas.

Specialfremstillede glas

Alle vores glas tilpasses til dit syn og brillestel på vores værksted i Skanderborg.

TILVÆLG FRA 195,-

Solbriller med glidende overgang

Du kan tilvælge et bredt udvalg af solbrilleglas med farve og UV beskyttelse på alle vores glas med glidende overgang. Du kan blandt andet få

  • Standard solbrilleglas
  • Polariserede solbrilleglas
  • Glas med farveskift

TILVÆLG FRA 195,-

Bluelight filter

Blåt lys udsendes overalt omkring os, indendørs fra digitale skærme og udendørs af solen. Langvarig eksponering af blåt lys kan forårsage øjenirritation, hovedpine, søvnmangel og, på sigt, skader på øjet.

Bluelight filter kan tilvælges på alle vores glas, og blokerer effektivt blåt lys fra både solen og skærme.

Få et uforpligtende tilbud

Få hjælp til at vælge de rigtige flerstyrkeglas med glidende overgang.
Udfyld vores formular (det tager kun 2 minutter) og vi sender dig et tilbud skræddersyet til dine behov.

GLAS FRA ESSILOR GRUPPEN

Høj kvalitet til lave priser

Alle vores glas leveres direkte fra én af Europas førende producenter, som opererer under den højeste ISO standard indenfor produktionen af brilleglas (ISO 9001:2015).

Du er dermed garanteret brilleglas af yderst høj holdbarhed og optisk ydeevne. Netop derfor anvender mange optikere i Danmark den samme glasleverandør som os.

OVERFLADEBEHANDLINGER

Overfladebehandlinger altid inkluderet

I modsætning til mange af vores konkurrenter er overfladebehandlinger altid inkluderet i prisen. Du får som minimum altid ridsefast hærdning, vandafvisende og antirefleks overfladebehandlinger. Med vores glas er du derfor altid garanteret en bedre synskomfort samtidig med, at dine briller holder længere.

International kvalitet - dansk håndværk

Vi får leveret glas direkte fra en af Europas førende glasproducenter, som efterfølgende tilpasses og monteres på vores værksted i Skanderborg.

FÅ OP TIL 800,- I TILSKUD

Medlem af sygeforsikring danmark?

Som medlem af Sygeforsikring danmark kan du få op til 800 kr. i tilskud på nye brilleglas. Du skal blot indsende din faktura samt en synstest der er højst 12 måneder gammel.

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne lave nye brilleglas der er tilpasset efter dit syn skal vi bruge din synstest/brillerecept.

Vi anbefaler, at din synstest er højst 12 måneder gammel.

Hvis du ikke har en synstest, kan du få lavet en hos alle de større optikerkæder eller hos øjenlægen.

Alternativt kan vi kopiere styrkerne fra de eksisterende glas, hvis dine briller allerede har de styrker du skal bruge.

Ikke nødvendigvis.
Hvis dit syn ikke har ændret sig, kan vi 3D-scanne dine briller og kopiere styrkerne fra dine gamle brilleglas. I dette tilfælde behøver vi ikke en synstest og du kan blot vælge 'scan briller' under din bestilling.

Hvis dit syn har ændret sig skal vi bruge en synstest. Vi anbefaler altid at din synstest er højst 12 måneder gammel.

Vi anvender en ny præcisionsteknologi, der gør det muligt at placere den glidende overgang præcist i forhold til dine øjne og dit brillestel, baseret på billeder.

Du kan trygt sende dine briller til os. Vi har sendt flere tusinde pakker med GLS uden nogensinde at miste en pakke. Derudover er alle forsendelser forsikret op til 10.000 kr.

Vores leveringstid er maksimalt 5-10 hverdage fra den dag, vi har modtaget dine briller. Vi bestræber os dog altid på at levere dit brillestel med nye glas så hurtigt som muligt og mange af vores kunder oplever, at vi leverer brillerne før tid.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis 100 % tilfredshedsgaranti. Læs mere her.

Bestil nye brilleglas i dag

Dansk kvalitet

Gratis fragt

100 dages garanti

Rente og gebyrfri afbetaling

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi svarer altid på din henvendelse inden for 24 timer.

Kontaktinformation

Email: info@glassify.dk

Telefon: 92 90 92 85 fra 9-20 mandag til fredag