Få nye glas i dine solbriller

Glassify er dit nye prisvenlige online alternativ til din lokale optiker.
Vi har glas til alle synsbehov - også bygningsfejl.

Solbrilleglas med enkeltstyrke fra 890 kr.
Solbrilleglas med glidende overgang fra 1490 kr.

Vi skifter også solbrilleglas uden styrke.
Kontakt os enten her, eller udfyld vores uforpligtende tilbudsformular.

Enkelstyrke Solbrille Priser

Vil du gerne have styrke i dine solbriller. Så skifter vi dem til markedets bedstepriser og vi går ikke på kompromis med prisen.

Vi samarbejder med essilor-gruppen, så vores kvalitet er i top og med top kvalitets overfladebehandlinger.

Flerstyrke Solbrille Priser

Vil du gerne have styrke i dine solbriller. Så skifter vi dem til markedets bedstepriser og vi går ikke på kompromis med prisen.

Jo bedre kvalitet, du vælger, desto bedre vil synsegenskaberne i glasset være. For flerstyrkeglas med glidende overgang er det især bredden på synsfeltet, som er vigtig for en optimal synsoplevelse.

Vores flerstyrkeglas er baseret på den markedsledende teknologi fra Younger Optics og leveres direkte fra en af Essilor-gruppens fabrikker, som lever op til højeste europæisk standard. Du er derfor sikret kvalitetsglas produceret efter den højeste standard.

Sådan fungerer Glassify

1. Bestil nye brilleglas

Bestil dine nye brilleglas online. Vælg mellem at få tilsendt en brillesikker pakke eller at sende dem selv i egen emballage.

2. Send dine briller

Aflever pakken med dine briller i en pakkeshop nær dig. Vi betaler fragten.

3. Modtag dine nye briller

Vi skræddersyr nye brilleglas til dit syn og stel på vores fabrik i Skanderborg - og sender dine nye briller direkte tilbage til dig.

PRISER FRA 890,-

Solbrilleglas

Gør din solskinsdag mere behagelig med vores kvalitetssolbrilleglas. Med effektiv UV400-beskyttelse, sikrer vores glas dine øjnes sundhed, så du trygt kan nyde udendørsaktiviteter.

Du kan vælge ud fra et bredt udvalg af farver, eller vi kan matche farven i dine eksisterende glas.

PRISER FRA 1390,-

Polariserede solbrilleglas

Med vores polariserede solbrilleglas kan du udforske verden med et klart, uforstyrret syn. Polariserede glas reducerer blænding, forbedrer kontraster og giver en uforlignelig visuel komfort.

Desuden sikrer UV400-beskyttelsen i vores glas, at dine øjne er beskyttet mod de skadelige solstråler, mens du nyder solens varme. Disse glas kommer i et bredt udvalg af farver, der passer til enhver stil og personlighed.

PRISER FRA 1490,-

Farveskiftende glas

Mød fremtidens solbrilleglas - Transitions® Signature® GEN 8™. Disse revolutionerende glas med farveskift tilpasser sig lynhurtigt til dine omgivelser. I fuldt sollys mørkner de for optimal beskyttelse og komfort, mens de bliver klare indendørs.

Glas med farveskift tilbyder den ultimative UV400-beskyttelse og minimerer øjenbelastning under skiftende lysforhold.

Få et uforpligtende tilbud

Få hjælp til at vælge de rigtige solbrilleglas.
Udfyld vores spørgeskema (det tager kun 2 minutter), og vi sender dig et tilbud skræddersyet til dine behov.

Glade kunder er det vigtigste for os

OVERFLADEBEHANDLINGER

Overfladebehandlinger altid inkluderet i prisen

I modsætning til mange af vores konkurrenter er overfladebehandlinger altid inkluderet i prisen. Du får som minimum altid ridsefast hærdning, vandafvisende og antirefleks overfladebehandlinger. Med vores glas er du derfor altid garanteret en bedre synskomfort samtidig med, at dine briller holder længere.

Lasse H

Jeg bestilte nogle nye glas (med styrke) til udskiftning i mine eksisterende solbriller. Ift. at købe hos optikeren sparede jeg cirka 3.000 kroner. Det må siges at være et godt køb. Inden købet var jeg i dialog med folkene bag glassify.dk og de var superhurtige til at svare og meget hjælpsomme. Kan klart anbefales.

Helen

Fik glas med flydende overgang og solfilter ( ved ikke om de hedder sådan ) i 2 par . Super, god service , fås ikke bedre . Tak for god service og hjælp 💚

Birgit

Jeg er yderst tilfreds. Det gælder både kundebetjening og kvaliteten af det bestilte. Kun roser herfra

GLAS FRA ESSILOR GRUPPEN

Høj kvalitet til lave priser

Alle vores glas leveres direkte fra én af Europas førende producenter, som opererer under den højeste ISO standard indenfor produktionen af brilleglas (ISO 9001:2015).

Du er dermed garanteret solbrilleglas af yderst høj holdbarhed og optisk ydeevne. Netop derfor anvender mange optikere i Danmark den samme glasleverandør som os.

SAMME KVALITET. BARE BILLIGERE.

Hvorfor Glassify?

Vi har skåret de dyre mellemled fra så vi kan tilbyde brilleglas til yderst konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den service eller kvalitet, du forventer, når du køber et par briller.

Så hvis du er på udkig efter et nemt og prisbevidst alternativ, når du skal have et par nye brilleglas, kan Glassify måske være det du leder efter.

International kvalitet - dansk håndværk

Vi får leveret glas direkte fra en af Europas førende glasproducenter, som efterfølgende tilpasses og monteres på vores værksted i Skanderborg.

FÅ OP TIL 800,- I TILSKUD

Medlem af sygeforsikring Danmark?

Som medlem af Sygeforsikring danmark kan du få op til 800 kr. i tilskud på nye brilleglas. Du skal blot indsende din faktura samt en synstest der er højst 12 måneder gammel.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har gratis fragt på alle ordre, uanset ordrebeløb.

Ja, vi sender dig en brillesikker pakke som du trygt kan sende dine briller retur i.

Skulle det mod forventning ske at dine briller bliver skadet under
forsendelsen, sørger vi selvfølgelig for at dine briller bliver repareret - naturligvis uden det koster dig noget.

Hvor hurtigt vi kan levere dine briller afhænger af mange faktorer såsom typen af stel og glas, samt eventuelle tilvalg.
Vores leveringstid er typisk 7 hverdage fra den dag, vi har modtaget dine briller.
Vi bestræber os dog altid på at levere dine briller så hurtigt som muligt og mange af vores kunder oplever, at vi leverer brillerne før tid.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis 100 dages tilfredshedsgaranti. Læs mere her.

Absolut! Vi har indgået et samarbejde med Anyday, som er en helt ny måde at betale på. En rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag og betale over fire måneder i fire lige store rater. Du betaler derfor kun for købsprisen på din ordre, og ikke en
krone mere. Læs mere her.

Bestil nye solbrilleglas i dag

Gratis fragt

100 dages tilfredshedsgaranti

International kvalitet, dansk håndværk

Rente og gebyrfri afbetaling

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi svarer altid på din henvendelse inden for 24 timer.

Kontaktinformation

Email: info@glassify.dk

Telefon: 92 90 92 85 fra 9-20 mandag til fredag