Kan man få nye glas i gamle briller?

Aug 27, 2023

Kan man få nye glas i gamle briller?

Ja! Alle ved, at det kan være svært at skille sig af med noget, man holder af - og det kan være endnu sværere at finde noget nyt, der er lige så godt som det gamle. Sådan er det også med brillestel. Derfor har Glassify specialiseret sig i at sætte nye brilleglas i gamle briller.

Hvis du har et stel, som du er rigtig glad for, men dit syn har ændret sig, så kan du nøjes med blot at udskifte dine brilleglas. I dyre designerstel, som man har givet mange penge for, kan det endda i næsten alle tilfælde betale sig blot at udskifte brilleglassene.

 • Vidste du….? at når du genbruger dit gamle brillestel og får sat nye brilleglas i, så er du med til at gøre op med “brug-og-smid-væk”-kulturen og bidrager dermed positivt til miljøet.

 

 

Hvordan skifter man glas i gamle briller?

For at udskifte brilleglas i dine gamle briller, så de passer til dit behov, anbefaler vi dig at følge disse 5 trin:
 1. Det er vigtigt at begynde med en øjenundersøgelse hos en øjenlæge eller få lavet en synstest hos en optiker. Her udfærdiger de din synsrecept og fastlægger de præcise synskorrektioner, du har brug for. 
 2. Du skal få din synsrecept udleveret. Synsrecepten indeholder nemlig informationer om din synsstyrke, eventuelle bygningsfejl og andre specifikke informationer, som vi bruger til at lave dine nye brilleglas. 
 3. Tænk over hvad dine behov er i dine nye brilleglas. 
 4. Sæt dig ind i tilfredshedsgarantier og produktgarantier, da dette giver dig tryghed, når du sender dine brillestel afsted for at få isat nye brilleglas.
 5. Bestil dine nye brilleglas online.

Når vi modtager dit brillestel, fjerner vi dine gamle brilleglas og bruger en 3D-scanner til at få de præcise mål fra lige præcis dit brillestel. Herefter bliver glassene indslebet så de passer til dit syn. Alt dette er med til at gøre, at dine brilleglas bliver skræddersyet lige præcis dit brillestel og får de funktioner, som du ønsker. Hos Glassify er to kunder derfor ikke ens, og vi sætter en ære i at specialdesigne brilleglas, så de passer til netop dit brillestel.

Et godt råd! Når man bruger briller, anbefales det, at man får undersøgt sit syn minimum én gang om året hos en optiker eller øjenlæge, hvilket sikrer korrekt styrke og skarphed. Man kan derfor godt risikere at skulle skifte brilleglas ofte, så genbrug dit gamle stel! 

 

Hvad koster det at få skiftet glas i briller?

Mange optikere tager ekstra, når man skal have nye brilleglas og ikke køber et nyt stel, men hos Glassify har vi sikret dig en høj kvalitet af brilleglas til en lav pris. Dette er muligt, da vi har sprunget dyre mellemled over og handler direkte med glasfabrikkerne. 

Hos os er prisen for at få skiftet glas i dine briller den samme uanset, om dit stel er nyt eller gammelt. Prisen afhænger kun af om du vil bestille enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas med glidende overgang samt hvilken kvalitet du ønsker.

Jo højere kvalitet du vælger, jo flere specielle funktioner i form af overfladebehandlinger og tykkelser får du. Nogle mennesker har behov for avancerede funktioner grundet deres øjne og specifikke krav til brilleglas, hvorimod andre blot har brug for standard brilleglas.

 

5 fordele ved at skifte brilleglas i dit gamle brillestel

 • Økonomi. Det er typisk billigere at udskifte dine brilleglas end at investere i en helt ny brille. Du sparer især penge, hvis dit brillestel stadig er i rigtig god stand. Hos Glassify kan du endda få rentefri afbetaling ved at dele din betaling op i fire lige store rater.

 • Stil. Hvis du er glad for dit nuværende stel, så vil udskiftning af brilleglassene alene give dig mulighed for at opdatere din synskorrektion eller skader i dit glas uden at ændre din personlige stil.
 • Miljøvenligt. At genbruge dit brillestel og blot skifte brilleglassene er en mere bæredygtig tilgang, som mindsker dit spild og forbrug. Derudover er du med til at reducere dit fodspor på miljøet.
 • Tilpasning til ændrede synsbehov. Hvis din synsrecept ændrer sig, er det nemt at udskifte brilleglassene i dine briller.
 • Tidsbesparende. At udskifte brilleglas i dit nuværende stel er ofte en hurtigere proces end at skulle ud at finde og tilpasse en helt ny brille.

 

Andre blogindlæg

Hvad er de bedste glas til briller? De bedste glas til briller afhænger af dit individuelle behov, synskorrektioner og dine personlige præferencer. Når du skal vælge de bedste brilleglas til dine briller, er der flere ting, som du skal overveje....
Aug 12, 2023
Flerstyrkeglas er brilleglas med flere styrker indbygget. De kaldes også progressive glas, briller med glidende overgang eller briller med læsefelt. Behovet for flerstyrkeglas opstår ofte i takt med alderen, når man udvikler alderssyn, også kendt som presbyopi. Alderssyn er en...
Dec 21, 2023

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres