Brilleglas af bedste kvalitet

Vi får leveret vores brilleglas af Essilor-gruppen der er én af Europas førende producenter.
Vores leverandør opererer under den højeste ISO standard indenfor produktionen af brilleglas (ISO 9001:2015).

Du er dermed garanteret brilleglas af yderst høj holdbarhed og optisk ydeevne. Netop derfor anvender mange optikere i Danmark den samme glasleverandør som os.

Så når du bestiller dine brilleglas hos os, kan du være sikker på at få samme kvalitet som hos din lokale optiker – men til en meget lavere pris.

Det siger vores kunder om kvaliteten

Nicolaj

"Købte et par nye glidende overgangsbriller med farveskift, og må sige jeg er mildest talt imponeret over kvaliteten. Valgte deres topprodukt inden for glidende overgang, og der er ikke en finger at sætte på det. Servicen var også helt i top og professionel rådgivning. I har sparet mig mange penge - tusind tak, og det er ikke sidste gang jeg bruger jer"

Poul

"Glassifys brilleglas matchede kvaliteten af mine gamle Rodenstock glas. Jeg kan ikke se forskel.... og så har jeg sparet over 3000 kr. i forhold mit sidste besøg hos optikeren. Kan anbefales!!"

Kvalitetsgaranti

Vi har naturligvis 2 års produktgaranti på alle vores glas. Men vi er faktisk så overbeviste om, at du vil blive glad for dine nye brilleglas, at vi derudover tilbyder 100 dages tilfredshedsgaranti.