Højeste kvalitet

Hos glassify går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores brilleglas. Vi har dedikeret os til at levere enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas med enestående glidende overgang af højeste kvalitet. Hos os er standarden simpelthen højere, og vi stræber efter at tilbyde dig intet mindre end det bedste.

Vi samarbejder med én af Europas førende producenter som opererer under den højeste ISO standard indenfor produktionen af brilleglas (ISO 9001:2015).

Du er dermed garanteret brilleglas af yderst høj holdbarhed og optisk ydeevne. Netop derfor anvender mange optikere i Danmark den samme glasleverandør som os.

Kvaliteten på vores flerstyrkeglas

Hos Glassify specialiserer vi os i udskiftning af brilleglas og vi er stolte af at kunne tilbyde en service, der matcher den højeste standard inden for optikbranchen. Vi forstår, at de rigtige glas ikke bare forbedrer synet, men også livskvaliteten, og derfor har vi et kompromisløst fokus på kvalitet.

Vores udvalg af flerstyrkeglas med glidende overgang er nøje udvalgt for at sikre en overlegen visuel oplevelse. Hvert sæt glas er designet med brede læsefelter for at tilbyde en ubesværet overgang mellem forskellige synsafstande.

Hør mere om vores kvalitet i videoen.

Fremragende

Bedømt til 4.8 / 5 baseret på 100+ anmeldelser på Trustpilot

  tilfreds med både kundeservicen, priserne og kvaliteten af glassene

  Jeg har netop fået mine briller retur fra Glassify, og jeg er meget tilfreds med både kundeservicen, priserne og kvaliteten af glassene.
  Jeg har tidligere fået nye glas hos min optiker, men da det var tid til at få nye glas igen fandt jeg Glassify online og blev overrasket over, hvor meget billigere de var.
  Jeg modtog mine briller i løbet af en uge, hvilket var hurtigere end de lovede og glassene er fuldstændig på niveau med mine tidligere briller fra optikeren.

  Nicolai, sep. 2023

  Superservice og kvalitet

  Helt fantastisk koncept nemt selvom om det naturligvis kan føles udfordrende at købe brilleglas på nettet. Jeg købte briller glidende overgang bygningsfejl - helt helt perfekt - til en 1/3-1/4 af prisen - leveret som lovet indenfor 10 dage. Slut med glas til 12000. Superservice der svares med det samme på alt !

  Michel, juli 2023

  Kvalitetsbevidst og økonomisk valg

  Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Glassifys tjenester, og min oplevelse har overordnet set været meget positiv! Kvaliteten af Glassifys glas kan sammenlignes med de brilleglas, jeg tidligere har købt til 2-3000 kr. Forskellen er bare, at prisen hos Glassify har været exceptionel lav sammenlignet med konkurrenterne. Hos de store optiker-kæder bliver man straffet for at genbruge et brillestel, og man bliver typisk opkrævet 1500 kr. før man OVERHOVEDET KAN FÅ LOV til at købe nye glas, og dertil kommer glassenes pris på yderligere et par tusinde kroner. Hos Glassify betalte jeg brøkdel af denne pris – FOR DET HELE!

  Christopher A, juli 2023

  Gode glas til en god pris

  Gode glas og god kundeservice! Glassene er i en god kvalitet og da jeg havde brug for hjælp af kundeservice så fik jeg hurtigt hjælp. Så jeg er tilfreds med købet!

  Sarah K, maj 2023

  Kvalitet helt i top!

  Købte et par nye glidende overgangsbriller med farveskift, og må sige jeg er mildest talt imponeret over kvaliteten. Valgte deres topprodukt inden for glidende overgang, og der er ikke en finger at sætte på det. Servicen var også helt i top og professionel rådgivning. I har sparet mig mange penge - tusind tak, og det er ikke sidste gang jeg bruger jer (!)

  Nicolaj H, feb. 2022

  God kvalitet

  God kvalitet, god kundeservice og hurtig ekspedition. Langt billigere end den lokale optiker.

  Asghar, maj 2022

  Levede fuldt op til mine forventninger

  Levede fuldt op til mine forventninger. Jeg blev fuldt trygt igennem hele processen, og glasset var i top kvalitet. Jeg sparede næsten 3000. Kan klart anbefales

  Henrik, jan. 2023

  God kommunikation og super kvalitet

  God kommunikation mhp at give mig den bedste service og super glas

  Anders, jan. 2023

International kvalitet, dansk håndværk

Vi får leveret glas direkte fra en af Europas førende producenter, som efterfølgende tilpasses og monteres på vores værksted i Skanderborg.

100 dages tilfredshedsgaranti

Vi står bag kvaliteten af vores produkter. Derfor tilbyder vi 100 dages tilfredshedsgaranti på alle vores brilleglas.

2 års produktionsgaranti

Du får hele 2 års produktionsgaranti på dine glas, så du er garanteret et par brilleglas der holder i mange år.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Telefon: 70 80 55 14

Telefontid:

Mandag til Fredag 08.00-20.00

Weekend: 10:00-16:00

Send os en mail på alle ugens dage - kundeservice@glassify.dk