Hvor får jeg lavet en brillerecept?

Jun 06, 2023

Hos Glassify skal vi bruge din brillerecept, som øjenlægen eller optikeren laver for dig.

Brillerecepten viser os, hvilke styrker dine glas skal have, så du får det bedste syn

Du kan få din brillerecept ved en synsprøve hos øjenlægen eller ved optikeren. Du kan finde et overblik over øjenlæger her. En synsprøve er gratis ved øjenlægen, såfremt du har en øjensygdom.

Optikeren foretager dog de fleste synsprøver. Får du foretaget din synsprøve ved en optiker, vil de forlange et mindre beløb på omkring 200-300 kr. for at udlevere synsprøven, hvis du ikke køber briller hos dem.

Husk på, at en brillerecept laves på baggrund af en subjektiv synsprøve og kan derfor godt ændre sig fra dag til dag og fra optiker til optiker. Vi anbefaler, at du ankommer veludhvilet til din synsprøve.

Når du har fået din brillerecept, sender du den blot til os, hvorefter vi klarer resten.

Skal du have glas med glidende overgang, vil vi bede dig om at sende et billede af dig selv med brillerne på for at få en præcision af dit synsfelt.

 

Ser du fint med din nuværende styrke, behøver du ikke en synsprøve for at få lavet nye glas i dit stel

Vi kan måle din styrke ud fra dine gamle glas. Ser du derfor fint med din nuværende styrke, men trænger glasset i dit stel til at blive udskiftet, kan du blot sende os dine briller, hvorefter vi indsætter nye glas med samme styrke.

Dog er det altid godt at få undersøgt øjenene med jævne mellemrum ift. at opspore begyndende sygdomme.

Andre blogindlæg

Hos Glassify monterer vi nye glas i stort set alle slags brillestel og rådgiver dig gerne inden køb af nyt stel online. Du kan finde et stort udvalg af brillestel online – og ofte sparer du mellem 50-80% rabat ved...
Jun 06, 2023
Hos Glassify kan vi tilbyde brilleglas af samme kvalitet, men til meget lavere priser end ved optikeren. Vi har gjort det billigt og nemt for dig at få skiftet glasset i dine briller online Hos Glassify samarbejder vi direkte med...
Jun 06, 2023

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres