Hvad er de bedste glas til briller?

Aug 12, 2023

Hvad er de bedste glas til briller?

De bedste glas til briller afhænger af dit individuelle behov, synskorrektioner og dine personlige præferencer. Når du skal vælge de bedste brilleglas til dine briller, er der flere ting, som du skal overveje.

5 ting du skal overveje, når du skal finde de bedste brilleglas

  • Synskorrektion. De bedste glas til dine briller skal først og fremmest korrigere dit syn baseret på en opdateret synsrecept fra en øjenlæge eller en optiker. 
  • Materiale. Plast er det mest anvendte materiale til brilleglas. Glassify har  udelukkende specialiseret sig i brilleglas af plast, da det gør brilleglassene lettere og har en stor brudstyrke i modsætning til brilleglas af glas. 
  • Overfladebehandling. Når man tilvælger overfladebehandlinger til brilleglas, øger du dine brillers egenskaber, beskyttelse, og at de er specielt tilpasset til netop dine behov. Hos Glassify er overfladebehandling altid en del af prisen.
  • Tykkelse af glas. Dette påvirker både brillens vægt, komfort og udseende.
  • Dine behov. Tænk på din livsstil og daglige aktiviteter. Skal dine briller bruges til eksempelvis udendørsaktiviteter, kørsel eller computerarbejde? 

Hvad er de bedste brilleglas til børn?

Glassify laver også brilleglas til børn. Brilleglas til børn er afgørende for synskorrektion og for at sikre deres visuelle udvikling. Hos børn er især slagstyrke og holdbarhed vigtige faktorer at overveje for at få de bedste brilleglas til dit barns aktive livsstil. 

Sådan finder du de bedste glas

For at finde de bedste brilleglas til netop dit behov, anbefaler vi dig at følge disse 5 trin:

  1. Det er vigtigt, at du starter med en grundig øjenundersøgelse hos en øjenlæge eller få lavet en synstest hos en optiker. Her vil de udfærdige din synsrecept og fastlægge de præcise synskorrektioner, du har brug for. 
  2. Få din synsrecept udleveret. Synsrecepten indeholder informationer om din synsstyrke, eventuel astigmatisme og andre specifikke informationer, som vi skal bruge til at fremstille dine brilleglas. 
  3. Overvej hvad dine krav til dine nye brilleglas er. Hvis du har et brillestel, som du er meget glad for, kan du nøjes med at udskifte brilleglassene deri.
  4. Undersøg tilfredshedsgarantier og produktgarantier, da dette giver dig mulighed for at føle dig tryg, når du køber nye brilleglas til dine briller.
  5. Bestil dine nye brilleglas. 

Ved at følge disse trin og samarbejde med en anerkendt forhandler af brilleglas, kan du finde brilleglas, som passer til netop dine behov og giver dig den bedste synsoplevelse.

Et godt råd! Du er absolut ikke forpligtet til at købe dine brilleglas det sted, hvor du har fået lavet din synsrecept, selvom den har været gratis, og du har brugt ekspedientens tid. Du skal købe dine brilleglas hos dem, som du har størst tillid til.

De bedste brilleglas behøver ikke at være de dyreste

Prisen på dine brilleglas afhænger af mange faktorer herunder specielle funktioner og de individuelle forhandleres prissætning. Brilleglas kan have specielle funktioner i form af overfladebehandlinger og tykkelse, som er med til at øge prisen. Men de dyreste brilleglas er ikke altid de bedste. Hvilke brilleglas, der er bedst for dig, afhænger af dine individuelle synsbehov og personlige præferencer.

Nogle mennesker har brug for avancerede funktioner grundet specifikke forhold i øjnene og krav til brilleglas, mens andre blot har brug for mere standard brilleglas. Som tommelfingerregel er det ikke nødvendigt at købe de dyreste brilleglas, men at købe brilleglas af høj kvalitet med de nødvendige funktioner, der passer bedst til dig og din livsstil, hvilket vil resultere i den bedste synsoplevelse for dig.

Derfor sidder Glassify altid klar til at hjælpe dig med de rigtige brilleglas baseret på din brillerecept, præferencer og med at lave et par brilleglas til en billig pris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på skift af brilleglas

Andre blogindlæg

Hos Glassify kan vi tilbyde brilleglas af samme kvalitet, men til meget lavere priser end ved optikeren. Vi har gjort det billigt og nemt for dig at få skiftet glasset i dine briller online Hos Glassify samarbejder vi direkte med...
Jun 06, 2023
Kan man få nye glas i gamle briller? Ja! Alle ved, at det kan være svært at skille sig af med noget, man holder af - og det kan være endnu sværere at finde noget nyt, der er lige så...
Aug 27, 2023

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres