Om Glassify

Vi er et dansk firma dedikeret til at give vores kunder den bedste service samt tilbyde billige brilleglas af højeste kvalitet. Vores mål er at det skal være nemt og billigt at få skiftet sine brilleglas - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har skåret de dyre mellemled fra og kan derfor tilbyde markedets bedste glas til overkommelige priser. Derudover giver vores innovative tilgang til udskiftning af brilleglas dig mulighed for at beholde dit stel og spare endnu flere penge.

Vi tilbyder et stort sortiment af brilleglas til alle styrker og bygningsfejl. Alt kan bestilles nemt og hurtigt online fra vores hjemmeside. Vores unikke fremstilling og tilpasningsmetode sikrer, at dine nye brilleglas bliver unikt tilpasset til dit brillestel og dit syn.

Vi mener, at optikerbranchen mangler gennemsigtighed. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt at vælge de brilleglas der passer til dine behov og økonomi.

Maja

Jeg kan virkelig kun give min varmeste anbefale af og få skiftet glas igennem glassify, det var nemt at bestille igennem en brugervenlig hjemmeside, hurtig levering til en god pris. Plus du slipper for at butikkerne vil sælge dig mere.

Søren

Vil 100% bruge Glassify Igen

Har aldrig fået udskiftet brilleglas online før, men vil uden tvivl bruge Glassify igen næste gang. Jeg skrev først til deres kundeservice som hurtigt svarede og besvarede mit spørgsmål vedrørende PD. Glassify sendte en æske hjem til mig og modtog allerede brillerne igen med nye glas efter 6 dage.

Kun rosende ord herfra!

Mvh
En meget tilfreds kunde

Altid gratis fragt

100 dages tilfredshedsgaranti