Tak, fordi du udfyldte vores formular ✔️
Husk at tjekke din spam-mappe, hvis du ikke har modtaget tilbuddet indenfor få timer.

Glade kunder er det vigtigste for os

Overfladebehandlinger altid inkluderet i prisen

I modsætning til mange af vores konkurrenter er overfladebehandlinger altid inkluderet i prisen. Du får som minimum altid ridsefast hærdning, vandafvisende og antirefleks overfladebehandlinger. Med vores glas er du derfor altid garanteret en bedre synskomfort samtidig med, at dine briller holder længere.

Brilleglas af højeste kvalitet

Vi får leveret brilleglas fra én af Europas førende producenter som opererer under den højeste europæiske ISO standard indenfor produktionen af brilleglas (ISO 9001:2015).

Du er dermed garanteret brilleglas af yderst høj holdbarhed og optisk ydeevne. Netop derfor anvender mange optikere i Danmark den samme glasleverandør som os.

Så når du bestiller dine brilleglas hos os, kan du være sikker på at få samme kvalitet som hos din lokale optiker – men til en meget lavere pris.

Michel

"Helt fantastisk koncept nemt selvom om det naturligvis kan føles udfordrende at købe brilleglas på nettet. Jeg købte briller glidende overgang bygningsfejl - helt helt perfekt - til en 1/3-1/4 af prisen - leveret som lovet indenfor 10 dage. Slut med glas til 12000. Superservice der svares med det samme på alt !"

Pernille

"Fantastisk kunde services og vejledning hele vejen igennem🙏🏼 - flotte flotte solbriller retur.
Jeg fik skiftet brilleglas med styrke til solbrilleglas! Er SÅ tilfreds. Hurtigere levering end de ellers skrev👌🏻 vil helt sikkert bruge dem en anden gang!"