Vores kunder er IKKE i tvivl! De giver os 4,9 ud af 5. Baseret på 100+ anmeldelser på Trustpilot

Arne5 stjerner på Trustpilot

Super service, både før, under og efter køb. Og priserne er nærmest helt til grin. Jeg betalte knap kr. 3.000,- for to glas, hvilket var lidt under halv pris i forhold til billigste pris hos en "almindelig" optiker. Eneste dråbe malurt var, at deres faktura ikke lever op til Sygeforsikringen Danmarks krav for tilskud. Det fik vi løst, men det ville have været fint hvis den havde været "Danmarks sikker" pr. default. Lad os kalde det et lille forbedringspotentiale, men ikke noget, der trækker ned i antallet af stjerner.

Søren5 stjerner på Trustpilot

Vil 100% bruge Glassify igen

Har aldrig fået udskiftet brilleglas online før, men vil uden tvivl bruge Glassify igen næste gang. Jeg skrev først til deres kundeservice som hurtigt svarede og besvarede mit spørgsmål vedrørende PD. Glassify sendte en æske hjem til mig og modtog allerede brillerne igen med nye glas efter 6 dage. Kun rosende ord herfra!
Mvh En meget tilfreds kunde

Henrik5 stjerner på Trustpilot

Levede fuldt op til mine forventninger. Jeg blev fuldt trygt igennem hele processen, og glasset var i top kvalitet. Jeg sparede næsten 3000. Kan klart anbefales

Nicolaj Højlund5 stjerner på Trustpilot

Kvalitet helt i top!

Købte et par nye glidende overgangsbriller med farveskift, og må sige jeg er mildest talt imponeret over kvaliteten. Valgte deres topprodukt inden for glidende overgang, og der er ikke en finger at sætte på det. Servicen var også helt i top og professionel rådgivning. I har sparet mig mange penge - tusind tak, og det er ikke sidste gang jeg bruger jer (!)
Mvh Nicolaj