Nye glas i gamle briller

Jun 06, 2023

Kan man skifte glasset i gamle briller?

Ja, du kan nemt og billigt få skiftet brilleglas hos Glassify.dk.

Vi har gjort det nemt for dig at få skiftet glasset i dine briller.
Du bestiller dine nye højkvalitetsbrilleglas på vores hjemmeside. Du sender dine briller til os og vi producerer nye brilleglas til dit stel. Ved en 3D-teknologi specialfremstilles nye glas til dit syn og dit brillestel - vi kan producere glas med enkeltstyrke og flerstyrke med glidende overgang.

Hvordan får man skiftet glasset i gamle briller?

Vi er specialiseret i teknologien, der gør det muligt med digital præcision at indslibe nye brilleglas til dine gamle briller. 

At få skiftet glasset i dine gamle briller gøres ved at fjerne dine gamle glas i dit stel - uanset om det er briller med klare glas eller solbriller. Når dine gamle glas er fjernet, tages der mål til de nye glas ved en 3D-scanning af dit stel. Dernæst indslibes brilleglasset, så det passer perfekt ind i dit stel og til dit syn. Vi skal altid bruge en synstest med dine synsdata, når vi skifter glas i dine briller. Alternativt kan vi kopiere synsdataerne fra de eksisterende brilleglas, som sidder i dit stel, hvis du er tilfreds med styrkerne allerede. Hvis dine briller har flerstyrkeglas glidende overgang kan vi også kopiere den glidende overgang, så den ligger det samme sted.

Her er 5 fordele ved at få skiftet brilleglas i gamle briller:

  1. Du genbruger dine briller, som du allerede er glad for og skal ikke bruge penge på nyt stel.
  2. Du sparer penge ved at købe glas online. Fordi vi udelukkende er en online butik, kan vi holde udgifterne nede og dette kommer dig til gode som kunde. Vi tilbyder skarpe priser på top kvalitets brilleglas. Alle vores glas produceres af Essilor-gruppen og  følger højeste europæiske standard - ISO 9001.
  3. Du får altid overfladebehandling med i købet (anti-ridse/hærdning, smudsafvisning, UV-behandling, antirefleks). Blue light (skærmfilter) kan tilkøbes.
  4. Vores online service sikrer nem og effektiv skift af brilleglas.
  5. Du kan nemt og trygt bestille nye brilleglas på vores hjemmeside. Du skal blot have dine synsdata fra din brillerecept/synstest, da vi skal bruge dine data til at fremstille brilleglas, som er tilpasset dit syn. Husk du altid må få udleveret denne fra optikeren. Det er dine personlige helbredsoplysninger, som du har ret til at få udleveret.

Hvordan køber jeg nye glas til en gammel brille?

I vores online brilleglasbutik tilbyder vi muligheden for at bestille udskiftning af enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas med glidende overgang i din eksisterende brille. Vi tager nøjagtige mål af din gamle brille for at sikre, at de nye glas monteres perfekt på samme måde. Vi skal bruge dine synsdata fra din synstest for at kunne fremstille dine nye brilleglas præcist til dit synsbehov. Alternativt kan vi kopiere dine synsdata fra brilleglassene, hvis dit syn ikke har ændret sig. Du kan også medsende et par briller med de rigtige styrker, som vi kan scanne og overføre til dine nye briller.

Hvad koster det at skifte glas i en gammel brille?

Det er gratis af få skiftet brilleglas i normale stel med ramme, når du køber brilleglas hos glassify.dk. Hvis dit stel er meget smalt eller rammeløst kræver det en specialmontering, som vi tager 195 kr. for.

Udskifter i glas i alle typer brillestel?

Vi udskifter glas i alle typer stel. Hvis du er i tvivl, kan du altid sende os et billede af dit stel, så kan vi fortælle dig, hvad det vil koste. Skriv til os her

Skifter I glas i et nyt brillestel?

Vi kan sagtens skifte glassene i et nyt brillestel uden styrke. Mange af vores kunder gør netop fordel af at købe et brillestel online, hvor de typisk er billigere end i en fysisk butik. Derefter skifter vi glassene i dit nye stel til glas med styrke. 

Hvilke brilleglas skal jeg vælge?

Når det kommer til at vælge brilleglas, kan det virke som en udfordrende opgave at afgøre, hvilken type der er den rigtige for dig. Brilleglas er langt mere end bare glas, da der kan være betydelige forskelle i kvaliteten. Vi prioriterer vores kunders synsoplevelse højt, og derfor tilbyder vi kun brilleglas af højeste kvalitet fra en af Essilors fabrikker.

Med vores brilleglas kan du være sikker på at få den optimale løsning for dit syn. Vores mål er at sikre, at vores kunder får den bedste synsløsning, og vores brilleglas leverer netop den ekstraordinære synsklarhed, som du fortjener. 

Hvor er det billigst at købe brilleglas?

At købe glas til briller online giver dig altid den bedste økonomiske fordel. Ved at undgå de høje omkostninger til husleje og personale, som fysiske butikker pålægger, kan du opnå betydelige besparelser. Hos Glassify sikrer vi, at vores tilpasning udføres med avanceret præcision, hvilket garanterer samme høje nøjagtighed som i en fysisk butik, men til en mere overkommelig online pris.

Derudover behøver du ikke købe et nyt stel, men blot lade os skifte glassene i dit eksisterende stel. 

Vi står altid klar til at hjælpe med et uforpligtende tilbud på nye brilleglas:

Få et uforpligtende tilbud på skift af brilleglas

Andre blogindlæg

Hos Glassify kan vi tilbyde brilleglas af samme kvalitet, men til meget lavere priser end ved optikeren. Vi har gjort det billigt og nemt for dig at få skiftet glasset i dine briller online Hos Glassify samarbejder vi direkte med...
Jun 06, 2023
Hvad er de bedste glas til briller? De bedste glas til briller afhænger af dit individuelle behov, synskorrektioner og dine personlige præferencer. Når du skal vælge de bedste brilleglas til dine briller, er der flere ting, som du skal overveje....
Aug 12, 2023

Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres